Tuesday, January 12, 2010

Kemalasan melanda jiwa..

Arrrggghhh...tension nya aku...busy sesangat...(ceh ngalahkan ceo gayanya...)! Pening kepala aku nak kena draw banyak drawing model baru...mana ngan drawing lama lagi la....sampai aku nk berfoya-foya pun dah x sempat....huhuhu...wahai bos...dengar lah rayuan ku....cari lah org bantu aku....bos kedekut!...Start awal tahun ni aku memang busy, banyak drawing baru aku kena buat...masing2 push aku..."zana mana drawing tu..zana drawing tu dah siap?..zana..zana..zana...& zana...tension tul..." (ceh konon2 org penting la tu...
Jepun lak x sabar2...siap email lg cc kat bos lagi mintak drawing...tension jiwa raga....nasib baik hensem2...kalau dekat...dah lama aku tenyeh2 muka depa ngan cili...hahaha...dah la bila call jer x paham apa jadah yang dia cakap...macam ayam ngan itik duk 1 reban...bla..bla..pot..pet...

p/s:-alasan dah lama x update blog...kang ada lak yang tanya...hehehe...tp ini adalah kenyataan dan bukan khayalan...ada masa aku citer pasal konvoi club keter aku yerk....

1 Comment:

  1. cutecida said...
    busy ke malas kui3...jom kita wat bisnes on9...nt leh duk umah jer wat duit hehehe

Post a Comment